Monday, 9 June 2014

cerita atau cinta??

"Cinta takkan bahagia tanpa gurauan. Sayang takkan ada tanpa cemburu. Rindu takkan indah tanpa airmata. Kasih takkan sempurna tanpa kejujuran."

Assalamualaikum hai apa khabar???*krik krik (yelah aku tau sape lah nak jawab pertanyaan
aku ni melainkan ada pembacanya)

Amende atas tu? Ye satu ayat romantik yg dtg dr twitter.Ungkapan penuh makna tapi klu ade
yg x paham tu x mengapa..

Aku nak cerita ape hari ni ya? Tajuk nya pula cerita atau cinta..
Tak ape aku gabungkan cerita + cinta = cerita cinta.

Pada petang ni aku nak jadi jiwang karat sikit
(panjang nye mukadimah kau mashitah)

Siapa pernah bercinta???
*krik krik
Perasaan cinta ni ALLAH beri kepada semua makhluknya.Korang pun perasan kan kucing pun ade masa nak mengawan.

Aku tanya orang tpi aku pernah bercinta ke??
NO!!Bercinta dengan manusia berlain jantina bagi org yg tlh bercinta 
ia sesuatu yg menyakitkan hati.
Betul ke??
Aku tak sure sgtlah aku pun x pernah bercinta.
Klu nak tau lebih tpt tanya lah doktor cinta.Mne lah nak jumpa doktor cinta kan?
 

Unkapan "I LOVE YOU " akan membuatkan seseorg itu nak pengsan pada pendapat prof mashitah..

1 ungkapan yang jarang disebut melainkan si playboy buaya darat..
 
*carian google hehe

(wah aku rase ni post paling panjang aku pernah hasilkan)

Tapi korang kene ingat 
"Cinta yang kekal abadi ialah cinta ALLAH S.W.T"

Jangan lah korang sangka aku ni memerli korang.Tidak !aku cume bosan dgn org kemaruk cinta ,manusia.
Bak kate aishah: "Bercinta ngan manusia buat sakit hati je baik cinta ngan kucing"

(Kata kata yg lawak kampus)

Sebenarnya ade lagi aku nak cerita btw tangan tak nak menaip lagi
meraba papan kekunci..

Ingat cinta tak membawa bahagia kalau tiada kesetiaan.
 

tata!

 Hanya sekadar hiasan blog
*tak sah 1 post tanpa gmbr tuan nya

baro b1a4
*tetiba

Jangan mencintai seseorang seperti bunga,kerana bunga mati dikala musim berganti.Cintailah mereka seperti sungai,kerana sungai mengalir selamanya.

No comments:

Post a Comment