Thursday, 13 November 2014

Kemaruk cinta II !

Asssalamualaikum...
Oooohhh my sandeul..

Sambung balik haritu punya pasal B1A4 . Haha aku still kemaruk lagi.
Kali ni nak cite pasal my love.
*ush ush

Dari segi otak pemikiran aku yg tak berapa nak bijak ni, Sandeul ni maybe
seorang yg nakal , comel ( hurrrmmm) , kuat makan , suka kacau member dia.
*dari segi otak aku lah . ulang suara ye

Dah bape byk aku tgk video dia. Comel nye. Bak kate kakak aku 
"Mmg lah comel dah name pun muka plastik .."
kejam
tapi betul lah....

Sandeul rapat ngan baro. Comel je dorang ni. *aih mashitah ni asyik comel comel je..
sorry sorry

BARO + SANDEUL =  BADEUL
 atau 
SANDEUL + BARO =SANRO

Ape ape je lah..adelah aku usya twitter dorang...tak active lah maybe instagram..
Aku tgk baro  ade insta tpi sandeul aku cari tak de..
hurrrmm

Itu dia kawan baik tu..haha
 gmbr ni baro ade post kat dia punya insta...
mula lah aku nak post gmbr dorang...
 start with 
 
muka mcm budak baik je...


 iklan keropok ke ni? ntah lah 


 
hah duduk sopan tak nak kalah betul  😁

 
ni baru gambar penuh...
mne lah pulak gmbr yg aku nak tu...bila tak dicari ada bile dicari takda..

 
macam budak kecik je diaorg tidur.. 😙

 
saranghae 💕


 gmbr ni lah aku lah aku cari..jumpa pun 😭

Kalau tgk gambar sandeul ni dia suka buat mua tercenggak.mcm tu ke eja tercenggak?? 
macam ni..




 

makin lame aku terikut..sampai cikgu ckp kali ke 2 pun aku still "hah?'
teruk sungguh..
Lagi pun aku punya kemaruk dahtahap kronik atau lebih teruk kritikal..
Dasyat kan ? tapi skali aku tinggalkan mean aku dah tak layan mmg lame
dlm 3 tahun macam tu..
sekali aku minat mmg tahap kronik..doktor cinta pun tak dapat membantu..

Bile aku tgk gmbr dia terubat sikit..hahaha poyo je..
 
Walaupun muka sandeul macam ni...bile dah kronik mcm ni lah otak tak berapa nak betul.
 Sampai kucing aku pun aku ingat tu sandeul..huhu

Nanti aku sambung lagi...
 Sandeul kuat makan macam aku haha..badan tak gemuk pun macam aku..
bila makan sandeul suka buat muka comel.
jage muka name pun artis...

To be continue...

No comments:

Post a Comment