Friday, 7 November 2014

Kemaruk cinta !

Assalamualaikum...
Aku kemaruk cinta siapa eh ?
Haha
Bila dah kemaruk korea mulalah jadi gila...
 
B1A4

Kumpulan ni dah lame dah muncul 3 tahun lepas maybe...
*harap harap tak salah fakta hehe

Tetiba terdetik kat hati aku nak tgk video dorang.Ceh wah!
Adik aku lah asyik pasal lagu MAMACITA tu . Waktu aku tgk dia kate tah ape
ape punya lagu.Tapi sekarang dia pula dok ulang lagu tu.
Ape ape je..

Aku pula lagu lame dah tiga tahun lagu tu rasenye
baru nak tgk .Haha..

Kumpulan ni takde lah femes sgt mcm EXO , SUPER  JUNIOR OR SNSD.
Lagi pun aku minat kumpulan ni sebab lagu dia sesuai ngan aku
*lembut takde lah macam lagu EXO atau SUJU.

Semalam tah bape kali aku asyik tgk lagu baru dorang SOLO DAY .

Tengok lah comel tau.. tapi semalam aku tgk dorang practice dance..
http://www.youtube.com/watch?v=sZ5zTTW8ZSY

Oh ye dalam b1a4 aku minat SANDEUL  . Nama sebeanar dia,
Lee Jung Hwan. Dia tak same birthday ngan aku.*sob sob
20 March 1992
 
sandeul and jinyoung

Aku suka tgk gmbr ni sbb mata dia comel comel comel

Sandeul suka kucing hermm ngan budak budak

Kenapa aku minat sandeul sebab mata dia comel ..
(mmg aku tgk tak berapa nak waras bile dah kemaruk cinta sandeul sampai masuk mimpi)
 
Mane tak comel dia suka buat muka
geram pula aku.

Walaupun buat muka mcm ni..

Kalau dah kemaruk semua bende aku ckp comel..
Ohh kalau kawan kelas tau aku minat korea mesti dorang -
*muka terkejut mcm mak datuk




mata hazel nut..Wow
 
selca.
depan tu buah hati pengarang jantung hatiku
Wek nak termuntah.
 

Bye !

Tah ape ape je entry aku kali ni.

*p/s : semua gmbr berkenaan dipetek dri google.

 

BANA !

No comments:

Post a Comment