Wednesday, 19 November 2014

San 'Duck' ?


Assalamualaikum...
gmbr lame

aku still kemaruk cinta tpi tahap aku dah stabil..
Kalau kat hospita ltu dah boleh balik rumah..
Sekejap kan?
Nanti tgk lah bape lame aku tinggalkan dunia kpop aku..
Lagu dorang still aku layan tapi tak de lah ulang ulang..

Tapi tajuk aku letak San 'Duck' .
Aku nak citer kat kakak aku walaupun dia dah tau yg sandeul tu sua itik.
Nape aku bagi tau kakak je? yelah dia sorang je sudi bace bebelan aku.

aku nak bantal yg ade gmbr sandeul tu.

Sandeul yang comel suka duck?

Haha..Suka betul aku tgk dia dlm youtube yg 
ni
Sudilah tgk comel tau.
 
dgn video yg ni..Dia ngan jinyoung ..ish tak de lah pulak
video tu tapi yg ni sandeul mmg comel..


comel betul. Sumber dari twitter baro

Itik itik itik
 

Baju dia tak nak kalah .
 
Ni angry bird mane eh ?

p/s : post lah byk mane pun gmbr sandeul kau mashitah...
sebelum akak delete semua gmbr tu dlm laptop dia.
 
Aku tetiba rajin nak post malam ni.
Memandangkan esok abang nak laptop.
haha..
Lagipun ntah lah rase macam errggghhh...
FRUST!!!
 
So aku tak de keje update lah..
 I LOVE YOU , SANDEUL !
weeekkkk


 
Aku tak berhenti gelak tgk gambr 2 ni..
Hahahahahaha..
Ape ape je sandeul ngan baro ni
Mmg layak dapat gelaran sanduck..

Kalau korang perasan blog aku ni lebih kepada post gambar..
Mmg lah..celoteh aku sikit je..
post gmbr byk..
sorry

Aku just nak share je ape yg aku suka.
Up to you all lah nak bace ke tak.
Ape yg aku tau ni blog aku sukahati aku lah na buat ape..

I'm sorry . Emo sikit kali ni..
Dan aku punya post mmg tak de rangka karangan..
 

Good night babe ~
Sweet dream ~
Tata...

No comments:

Post a Comment