Sunday, 28 December 2014

Kemaruk cinta III !

Assalamualaikum ...
Haha hebat tak ?
Boleh masuk dalam buku sejarah aku still minat kpop...
Tak menakjubkan langsung
Pepagi ini kita tgk lah muka budak comel yg aku cilok dari twitter

Hahaha kita sambung pade tajuk pagi ini..
Ini bukan motivasi pagi di tv 3
ataupun tanyalah ustaz di tv 9
*tetiba


Mula mula aku kritikal minat kpop .
Yelah aku tetiba minat kpop balik sebab kakak aku pasang lagu kpop yg lelame punya
tetiba pasang lagu B1A4 OK!
Uuuuu my Sandeul dah lame tak dengar dia nyanyi

Sekarang ni aku dah ok lah..
Tak dak ahhh kemaruk sgt just tgk perkembangan dorang je
sama je lah kan

Skang ni dorang tgh buat award mende tah kat korea sana

AND the result
Hohoho so sad tapi tak pe asalkan bukan no last hehe
Sape ade twitter just #ILoveB1A4

Ade pasal kalender bagai tapi aku tak paham
mcm mane caranya

AND
Aku dapat tau B1A4 nak datang MALAYSIA tahun depan 10 Jan
Di Kuala Lumpur jam 6pm
Dan aku tau Sandeul nak makan roti
Mende lah Sandeul ni

Dan dah lame jugak aku x dgr lagu korea sejak laptop dibawa balik ke kolejnya.
Memang nak dgr boleh pakai komputer.
Akan tetapi ayahanda beta ada
Lepastu paham paham je lah

Sifat Sandeul yg suka nak perhatian ni mmg macam aku..
Bak kata akak aku lah
Nak perhatian je kamu ni Mashitah..
Well sape tak nak perhatian

Acah cah comel je tu..ngeee

Aku menyatakan tentang keadaan aku yg skang ni tak leh dgr lagu B1A4
kepada kakak ku..
Reply dia sgt lah hambar
Dia balik rumah bulan 2 tak salah aku..
Waaaa

Kalender bulan 3 eh?
Sandeul lahir bulan 3
ye kut
*sis dah ade kat situ dia tulis no3
Hasrat di hati nak letak byk lagi gambar Sandeul akan tetapi ada masalah teknikal lah weiii
Gambar Sandeul yang terakhir pade tahun ini...
Mungkin 
Gambar ni sebenar nya bergerak tau

Bilalah aku boleh dapat the real autograf Sandeul

LeeJungHwan

No comments:

Post a Comment