Thursday, 2 July 2015

Typing atau or menaip

Assalamualaikum..

Memecah rekod blog aku dalam jangka masa yg pendek kut aku telah post 2 entry..
Satu kejayaan yang mengagumkan
HAHA

TAHNIAH SYABAS AHSANTI

Sebagai pelajar f3 (haha) aku telah merajinkan diri untuk menaip dan typing..
Walaupun esok adalah hari terakhir kerja kursus geografi..
T-T

Kenapa aku terlalu relaks ya ?
Ohh hahaha entahlah itu dikira soalan peribadi

Typing aku suka
Menaip pun aku suka..
But takut mata rabun..Sayangi lah mata anda seblum Allah menarik nikmat yg diberikan..
Dah sakit tengkuk cari bahan geo dgn sej..
Semua nya c&p..
Standard
Terlebih manis..hehehehe

Pergi x stadium shah alam sabtu ni ?
Selangor vs Pahang..
Oh aku dah dapat jangka yg aku x kan boleh pegi..
My mom said,
"Itah , hari sabtu kan hari nuzul Quran.."
Maaf terlupa ..

Menyedari kesilapan itu , aku pun mula terfikir..
Baik tgk live kat tv je(itupun klu ada)..
Kalau gi stadium nampak ke dari jauh..
Lek balik tarawih terus gi stadium..
MasyaAlllah ..
Lutut itu aurat ya ampun...
Kah kah.. kan bagus kalau FAM menetapkan semua pemain bola menutup
aurat.. Tiada masalah kan?
Oh dengar khabar angin juga, Selangor pinta FAM tangguhkan perlwanan 
menentang JDT nanti..
Betul kah?
Yelah mana tak penat berapa game bulan Ramadan ni..
Hurmmm...



Beza betul Gongchan dgn Sandeul..
Nampak sweet je Channie ni..
Hurrr

Ramadan macam ni pula aku post gmbr tak de faedah...
Eh eh...

Bape minit lagi nak berbuka..Tak mengapa..
Nanti prof muhaya keluar lah tu
(sape faham dia gempak)

Eh eh awak nak tau kita cuti raya seminggu tapi waktu puasa..
3 hari je kut nak Sambut Raya..
Awak tau saya sgt sedih..
Ada sekolah cuti sampai 2 minggu...
Teacher said " No more raya.. this year are your important exam."
Sound like scary..
Nevermind I will study hard if I rajin..
Keh keh



Sementara menunggu azan magrib , marilah sama2 kita berzikir ye..
Ganda kan pahala anda dibulan ramadan.
Ikhlas dari.......


No comments:

Post a Comment