Sunday, 18 October 2015

HAPPY FREEDOM !!!

Assalamualaikum..
HAHAHAHAHAAHAHA.... Disebabkan hari ni masuk hari ke-3 aku freedom lepastu cuti jerebu pula tu.
Woooooo
 

Mau saja aku buat macam ni tapi haih mengenangkan macam terlebih over pula..
Result keluar 14 desember kut.
Tak salah aku lah.

Ahhhhh weiii terasa bosan pula. Hei you know a new group ?
SEVENTEEN
Yahhhh
Telah mencuri hati saya.
Tapi memandangkan (asyik memandang je) okay.
Tapi direnungkkan kump infinite tu pun macam x cam sangat aku boleh cam
SUNGKYU dengan HOYA je. Yang lain ikut nasib lahh..
Ni apatah lagi SEVENTEEN . tapi 15 org kut lah. Musykil ni.
Kat mansae ade 13 . Lagi 5 orang tu sape?
Ape2 jelah
 
Nak cam lagi lah payah. Kenal yg pendek tu je. Tapi tak tau gak nama. Aigooo.. Macam mne lah kppers
yg lain ni boleh minat banyak grup. Tengah maju ni aku nak minat banyak grup. Minat 
sbb lagu je. Tapi ade org minat lagu je tapi x kenal pun grup tu.
Aihhh.. payah lah..

Aku minat SEVENTEEN sbb lagu MANSAE dorang.
Wow LUHAN JUNIOR kut muka dia. Tapi x tau gak ape nama dia.
Tengok muka bila photoshoot semuanya sama..
Poyoh noo..
 

Ya  Allah lembap nye internet pepagi ni. Budak dah bangun curi wifi rumah aku ke ?

 
Adoi yai serabut lah otak macam ni. Tengah nak bercerita ni lah internet lembap lah
kucing buat hal lah.
Aihh seymen..
Kelam kabut jadinya.Wak dah malas  mau menaip ini kalau berbicara sahaja lagi mudah
emangnya grup seventeen ini  dalam prosec wak nak minat masih dungu lagi.
Waduhhh maap ya !

Macam nak piishang gambar lah hahaha..
Gambar ini diambil dgn henpon lenovo sahaja.
Time ni hari sukan negara. Dorang syok2 senamrobik kat bawah kitaorg kene belajar
nasib badan. Lek cikgu x masuk kelas tau.

Rase macam dah tak de mood lah nak menaip haih...

TATATITITUTU
MINTA DIRI DULU
BYE

JOM KONGSI FAKTA MENARIK!!!

Pada tahun 1876, Alexander Graham Bell menjadi manusia yang paling berjaya di dunia apabila mencipta telefon pada masa itu. Bagaimanapun, dia tidak pernah menggunakan telefon untuk berhubung untuk berhubung dengan isteri dan ibunya sebab mereka berdua pekak.

No comments:

Post a Comment