Friday, 16 October 2015

It's okay

Assalamualaikum...

Siapa sangka apa yang kita rancang tapi Allah yg menentukannya.

Nak citer bende sedih ke ? Errrmmm..tak pelah 
(((Kalau rajin singgah blog kakak aku ni http://blingblinglove.blogspot.my/)))

Bila dah freedom macam ni mmg mereput lah depan laptop ni.
Ceh buat harta kut...

You know what ?! Imma new inspirit !!!!
Welcome..
Ahlan wasahlan

ohhh .. Minat siapa dalam infinite.
Ofcos NAM WOO HYUN


Jatuh cinta ngan dia bila dengar lagu BAD . Hohoho
Part dia jerit tu.
Isgh..
Lepas lagu BACK
Lagu back tu mmg layan habislah.
Aku ni jenis layan lagu BALADA..
Jiwang ke ?
Ahahahaha

Lepas tu usha SUNGYEOL.
Muka lembut ddowhh..
Tpi SUNGJONG lagi lah.
Suara macam lembut je..
Comel je..

Ermm apa lagi ek ??
Nak lepaskan tekanan PT3 ni.
Soalan dia pergghhhh....

Dalam INFINITE ni . Susah tau bagi aku nak cam muka dorang.
Kenal leader dia je. Mata kecik..

Heh. Susah lah kalau tahun ni je dah minat 3 kumpulan kpop.
Aisey men..
Tak taulahh.. Maju dah kut.Hohohohoho..

Ohhhh teringat pulak. Nak share buku dengan kalian ni.
Nak kata ape eh ..

Wehhh.. sedih tau tak .
Baca lah kalau nak tau kisahnya.

K aku ddah malas dahh..
Idea dah beku kut lepas jawab exam. Ceh . Balik umah terus muntah doh habis je
2 papers ari isnin tu..

Jeon Jeong Guk
The most popular maknae this year !

Jom kongsi fakta menarik !!! 

"Seekor rama-rama merasa makanannya dengan menggunakan kaki dahulu sebelum mengunakan lidahnya. Ini kerana deria rasa rama-rama terlekat pada kakinya."

No comments:

Post a Comment