Friday, 12 February 2016

Dak kolej

Assalamualaikum...
Walaupun mobil data aku telah digunakan 100% namun lantaklahh..
Hahhahahahahah esok aku balik kolej weiii hahahaha


Aku sungguh gedik di belakang itu...

Tak aku malas nak citer pasal life.. 
Tapi nak citer juga.

Okay.
Oleh sebab aku tak berapa nak  pandai.
k
k
Ibu telah mendaftarkan ku kolej vokasional hahahaha
Tu tak kelakar
Yang kelakar aku waktu interview bertulis dah lah betul 1/5 lepastu wktu lisan merapu habis..
Jek jek dapat
Kos bakeri & pastri pula tu
Mmg kene bash abis abislah

well

Dont judge first
Kau tgk nnti
HAHAHAHAHAHAHAHA

So folio tak siap lagi.. Lek lambat lagi hantar hahahahaha bulan 3
hahahahahaha ade 3 folio hahahahaha
ingat sikit ke hahahahahhaaha

Penat weiii

Masa cuti seminggu ini berlalu dengan pantas dan di sini masa dengan
menghadap lappy buat assignment..

Mmg taklah kalau aku nak bawa lappy  balik kolej.
Malas aku nak jaga lah..

Eh eh bosan pula aku 
Nak tidurrr


Walaupun umur aku sama je dengan member yang lain..
Tetapi aku merasakan diri aku seperti seorang kakak
Haha
Alasannya aku budak kolej

Hek eleh kolej je boleh jadi aku ni macam 5 tahun tua dari korang
Jarak bulan lahir je kut

Dan disebabkan muka aku yang matang uhum matang ni orang lagi ingat aku ni lebih tua
MasyaAllah
Adehhhh

Kat kolej batch aku paling muda.
Senior boleh ingat aku ni budak diploma.
Kau rase patut ke
Tua sangat kah muka aku ni
*sobsob

Batch aku pon cumi tangan aku weii
Rase macam nak hempuk je
Bila nak cium tangan nye balik dorg tarik
Sebab ingat aku ni senior

Eh alahai budak ni....
Kecik besar je aku tengok..

Ibu kata " Baguslah tu. Senior hormat kamu."

errrrrrrr okay ..
Makang kfcang semalang kang kang kang

Ramai kata aku makin pendeklah hitamlah eleh..
Tapi hati masih suci..
Eceh tak  lah tapi harap gitulah


Ab..Ab mati huhuhuhuhuhu
Kepala ab dijumpai dan telah ditanam
Ab

Arwah baik kucingnya..

No comments:

Post a Comment