Tuesday, 31 May 2016

hilang moooooddddd

Assalamualaikum..
Ya.. Mood cuti, puasa dan raya tahun ni ke laut disebabkan semuanya di asramaku..
Peh

Dan kali ni aku telah di invite masuk ke dalam group ws aspuri 00. Ahhhh bapok ahh
Aku mmg tak suka org yg create grup tu. Aku dah try left grup
tapi kene masuk balik.

Ya Allah aku tak tau kenapa.
Hilang mood wei dia citer pasal aktiviti kerohanian asrama bulan puasa nanti.
Aku yang baru bercuti 1 kat rumah dah macam yalah anti asramakan.
Nak tunggu lagi bape tahun ahh 3 tahun nak keluar asrama macam tunggu ayam jantan
bertelur.
Nasib siakk
Korang pun pepaham lah kalau duk asrama ni mmg byk pahala terhasil dr umpatan 
serta fitnah.
Yaaaaaaaaa

Jangan tipu kalau korang tak pernah mengumpat.
Nak2 senior

Aku pun terpaksa lah jadi baik sementara di asrama.
Tapi di sekolah macam syaitoonnnnn

Yaaaaaaaaaaa

Jahat juga aku ni...
Hohohohoho..
 
Eh ya Allah kenapalah aku citer pasal asrama.
Yeah nak citer pasal aku dah tua ni neext update lah
Gambar dlm phone
Malas weii nak kelurkan phone.
hohohhoohohohohohoho
 
Eh jap nak panjang kan cerita 
 
"kenapa ya zaman Rasulullah, Rasulullah  beri gelaran kepada para sahabat 
baik2 saje mcm As-Siddiq. Tapi time umat akhir zaman ni pepelik punya gelaran,
nak2 budak aspura. Contohnya, manggis. Aku tengah tunggu ketibaan durian.
hohoho"

No comments:

Post a Comment