Monday, 16 May 2016

sem 1

Assalamualaikum...
Aku tak sepatutnya jadikan sem 1sebagai tajuk..
Patutnya tak bertajuk pun takpe kan..


kan..  Aku memang tak tau nak citer pasal ape
Idea semua dah lari..mood study pun tak de..
So disebabkan dah lama tak update blog. Hahahahahahaha
Singgah jap update jap
Kejap je.

Tujuan aku tulis blog ni.. uhum aku memang tak pernah ada tujuan.
Yelah ape tujuan aku eh bosan kut.
Yayayayaya sem 1 dah nak habis yes
Exam teori next week..
Entahlah weiii bende memang paling kelakar bagi seorang gengster
kak long bagai masuk bakeri. Kalau kulinari takpe lah juga kan.
Kan???

Wehhh hahahahahahaha serious talk. Aku nak sembang ape ni.
 Aku memang malas nak cucuk pendrive send gambar kat sini.

Deyy layan jelah aku. Baca lah ape yang aku nak luahkan daripada
isi hatikuukukukukuikuikui.


Hahahaha tak de niat pun  nak gi melancong ke Jepun.
Tapi macam sonok je.
Perasaan teringin tu pun ade lah juga.
Tengok kartun macm best je.

Eh dah lah. Malaslah aku nak mengarut ni.
Bukan ade orang singgah baca.
Ya
Perkara paling sedih sejak aku ade blog.
Lol
Dah berapa tahun aku ade blog ni
Lama juga kut. Ush nasib

K  K K BYE

Dah aku malas lah aku malas
nak studur

No comments:

Post a Comment