Sunday, 26 June 2016

Nak habaq ni

Assalamualaikum. Hai kalian

Ni nak habaq 

Setakat ni, banyak-banyak aku usha entri org femes ni paling gempak ahhh takboleh cakap ape ahh memang win ahh

So, ape benda aku nak habaq ni
Yaaaa for the first time aku buat tulisan kat tepi selalunya tengah
Paham dak?

Tulah aku pun tak tau nak habaqq ape lahh
Cuma nak cakap aku balik asrama petang ni.
Lagi berapa minit je
Lol manyak sedih siakkkk

Yaaa aku stalk  blog orang vlog orang yup
Of course blog aku sendiri aku stalk.
Hahahahaha

Serius lahh hahahaha bloggers gempak gempak ni aku minat lelaki2 punyalahh
Kalau perempuan jarang aku stalk
Hahahahaha

Jap

Kembali citer hahhahaha ape ni blog budak tomato hahaha
Aku memang selalu post aku takde idea
Tapi aku tak pernah terpikiaq lahh nak post macamtu
At least waktu aku menaip idea datang
Yelah waktu buat semua benda terpikir nak update blog pasal itu ini yaaa akhir bila laptop
dah terbuka tangan kat key board hah amek kau idea lari
Bye bye untuk aku perghhh

 Aku pun dah memang malas nak cerita pasal life aku.
Lol memandang kan phone sedang diopreate eh betul ke aku eja ni hahaha
So weekand ni aku guna laptop lahh sian aku.
Pakai phone bukan iphone
Harga tak sampai rm500 pun.
So pepaham jelah

Yaaa  lagi 45 minit lagi aku akan masuk ke dalam sangkar selama seminggu peh

Bila agaknya umur aku nak 19 ni kan.
Haduihhh
Dah lah weii feeling mood nak menaip makin berkurangan

Ok bye

No comments:

Post a Comment