Sunday, 5 June 2016

ra ya nun dal wau

Assalamualaikum..




Sumpah tak tau nak bagitau macam mana lagi..
Serius rindu SELANGOR. 
Huhuhuhuhuhuhuhu

Cuma wahhhhh rindu lah Ramadan dekat Selangor.
Terawih berjemaah, berbuka dengan keluarga, sahur dengan kurma, 
bazaar, sahur dengan family, tahajud kat surau
dengan imam2 yang hensem masya Allah.

Hailahhhhh

Yaaa moreh sekali..
Yaaaaaaahhhhhhhhh

Moreh perghh seronok
terawih berjemaah sambil mengusha imam hahahahahahaha
haduhhhhh
Imam tahfiz weii
mana tak usha.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

aduhhh mashitahhhhh niat lillahitaala
Hahahahahahahahhaa

TAPI!!!!
TAHUN NI
Segalanya berubah dek perpindahan ke kampung
Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Solat terawih pun kat rumah jeeee
Imam kampung?
Imam kg lah ye lah suami orang.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
ASTAGHFIRULLAH

Aku memang pesen macam ni
HAHAHAHAHAHA
taste bukan main tinggi
Well.
Lol

For the first time puasa kat asrama aduhh aku tak dapat menjangka
apa yang akan berlaku

rasanya dah panjang aku menaip
Yaaaaa


Yaaaa tak terlambat untuk korang wish aku lagi
meh meh wish me

dahlah haduhh bateri laptop about to die

No comments:

Post a Comment