Wednesday, 6 July 2016

Bila idea dah terkumpul

Assalamualaikum.
Salam eid fitri.

hah amek kau nak update blog pepetang camni memang tak ahh line lembab

Ya maaf kamera nya tidak lawa yaa maaf

sedang membatak acah macam hos

Inikah yang dikatakan sambil menyelam minum air.
KAH KAH
Orang datang beraya aku duk terkurung dalam bilik.
Katanya assignment banyak
Eh betul ape,banyakk k

Dan semua kerja yang dibuat tidak berjalan dengan lancar sekali.
Memang banana lah esok dah hari khamis satu folio pun tak print lagi.
Haduh

matluthfi tak tersenarai pula
hahahahaha
tabah
kpopers

Dan aku tengah kemaruk b2st hah pi mampos ngan b2st tu.
Masya Allah

Hah tulah bila idea terkumpul sangat dalam otak aku ni satu haprak aku tak ingat.

Benda apa yang ku sangat2 nak bagi tau
Buat assignment dengan feeling sekali.
Ya ya ya

Eh sumpah aku tak ingat nak taip ape.
Aiseh macam ni ke rasa blogger sekalian ke aku je?

Hah hahahaha aku terpikir (highlight perkataan terpikir) nak buat vlog.
HAHAHAHAHAHAHAHA MOHON GELAK TERKINTUT-KINTUT BERJEMAAH
TAPII
TAPIIIII
tak pelah tak jadi

Ni kes terkemaruk matluthfi anwarhadi bagai lah ni.
Eh mudah sungguh aku terpengaruh nikan.
Ish ish

Lalu aku rasa macam ade orang yang berperangai syaiton mendengki tutup wifi rumah ni.
K on balik.

Hah tu jelah.
Tapi aku bukan ahh orang pantai timur nak dok loghat keceh ape tah

Alahai macam bodo je nak buat vlog.
Yang tengok nya aku sorang juga nanti.
Kan ?

Lalu aku amik pendekatan untuk sambung buat assignment.
Kenapa batak sangat guna perkataan assignments bagai ni.
LOL
Kata kolej
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA
Batak hos lagi.

Tapi serius best lahh pakai tu.
Macam orang yelah hos
HOS

K BYE
 

No comments:

Post a Comment