Wednesday, 14 September 2016

Holidead

Assaamualaikum.

Chill hahahaha chill..
Memang dah lama nak update tapi macam malas nak type. Erghh well,,, tak rajin.
Nak nak time holiday. Masa ni lah nak buat benda lagha. Astagfirullah. Hahaha

Lek,, kpop turn on. Tahan 3 minggu tak layan media sosial so hahaha rasa memang banyak masa tau tau je baru pukul 10 pagi. Ingatkan dah pukul 2 petang.

Adehh ape lambat sangat line ni. Nak download video je. Halamak. Tengah kemaruk MONSTA X ni beb. Kenal tak?

Itulah niat aku setiap kali minggu balik kampung. Hohoho yaaa...
Handphone no 1 digapai.

errr laparlah pula mak aiii...

Weh hahaha seiuosly ape benda aku nakcakap ni... Bila dah ada mood nak update takde idea pula.
Weii ish bapaklah..

Dah aku lapar.



OK BYE

No comments:

Post a Comment