Friday, 16 September 2016

WAITING TOO BORING.....

Assalamualaikum..

Tengah hot cerita TRAIN TO BUSAN. Aku ingatkan citer tu movie lama dan baru femes kat malaysia ni start TRAIN TOO BOSAN yang sedang hot dibicarakan di mulut para remaja yang bosan
takde kejar matlamat hidup ni.

HAHAHA

Aku pun mula meroyan nak tengok train to busan bukan train too bosan yang mengarut nak powerbank bagai tu...

pasaipa remaja malaysia ini memang pandai mengarang cerita yang memberi pengajaran kepadakita.
Luls terpengaruh dengan matluthfi.
K

Yaa aku meroyan sengsorang dan mua buka tv tengok chibi maruko chan yang satu satunya faham tentang perasaan aku selain ultraman.

Korang paham2 jelah, aku ni kalau dah kemaruk dengan benda tu akan masuk mimpi, seperti citer train to busan nilah... Zombi serang aku hahahahaha luls. Dasyat.

Haritu aku pi lah kedai cd dan mula berbisik kepada penjual tersebut supaya tidak didengari pengunjung yang lain,

"Train to busan ade tak ?"
"Takde dik,"

Hambar...
Sangatlah hambar,,

Aku syak kakak penjual cd tu  dah cam muka aku sebab setiap kali aku pi kedai dia mesti cari citer hot2 sekarang ni..

Hadehh memang lah baru keluar pawagam kut...

Nak download bukan malas,, tapi ni citer internet ni.

Aku download infinite showtime pun dah melalak org rumah tenet lembab ahhh takyah lah download...


Ni apatah lagi citer 1 jam lebih ni..

 Kakak aku kata tunggu dia balik nanti tengoklah.. Ahhh mampuih bila dia balik pun aku tak tau.. Aku ni duk asrama mana nak tengok..

Lainlah ade org ajak aku tengok kat asrama tu n the end tgk malam2 lepastu berjemaah pi tandas...

Ya ahhh aku nak tengok sangat..
Beli cd lagi best.Kut2 aku balik 2 minggu akan datang dah ade sapee sangka.
Hahahahahaha

dah bye

No comments:

Post a Comment