Thursday, 22 December 2016

Dah besar tak boleh ke ?

Assalamualaikum. So kali ni huhuhuhuhu bicara ku huhuhuhuhuhu masih menggunakan phone untuk update blog. So whats going on?

Cuti yang dianggap selalu berlalu dengan pantas. Ya minggu depan dah masuk sangkar. Maigodd 😫😫

Uhummm title please.

So aku dah besar. Tahun depan tak spm. Ikut umur gue, gue spm's candidates. Namun males gue teranggi. Ahh..

So haritu ibu pun bawa aku dan adik aku 😒 ke kolam kanak kanak. HAHAHAHA APE SEYY KOLAM KANAK KANAK. HAHAHAHA. Rasa sedih kau tau. So aku pun bergumbira. Ya aku sangat gumbira. Sampai aku bermain dengan budak² kat situ. Lols aku tak sangka. Haahahahahaha.

Semua mak bapa bawa anak² kecik main air perhatikan dorg. Tapi aku? What ever lahh. Janji main.

Actually aku memang suka bermain.
Tak kisah lah main ape. Paham ye bermain permainan.

Game semua tu ya Allah rindu nak main ps. Kawan aku pun ade yg terkejut aku suka main benda macam ahh umur aku tak layak main. Sekati lerr

Dah penat mandi. Pergilah mini zoo dimana bau taik kuda yg wangi tak terkata

Aku senanya cita² nak jadi duta ubat gigi ke 
Berus gigi. Tapi tulah hahaha muka tak berapa nak putih 💁

Tengah bertapa untuk meminta wujudkan six pax idaman hati.
Heii ape nama awak ?

No comments:

Post a Comment